Ardei umpluti inveliti in aluat

de dantes in Porc, 13 Mar 2019 | 2929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1/2 kg.faina
  • 8 g drojdie
  • 1/2 lingura zahar
  • 1.2 lingurita sare
  • 200 ml.apa calduta
  • Pentru umplutura
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 linguri ulei
  • 6 ardei kapia
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 1 galbenus de ou
  • 30 g seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti inveliti in aluat:

Prima data pregatim aluatul, amestecam ingredientele le framantam bine si lasam coca la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-un vas punem uleiul si calim ceapa taiata marunt, adaugam sarea, piperul, boiaua, apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana se caleste bine. Dupa ce compozitia de mai sus s-a racit, taiem ardeii kapia pe lung, ii curatam de seminte si nervuri si ii umplem cu compozitia cu carne.

Se intinde aluatul si se taie in fasii inguste cu care invelim fiecare ardei umplut si ii asezam intr-o tava tapetata si ii ungem cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

Se coace in cuptor la 180 grade C, circa 30 minute pana devin aurii.

Se pot servi cu salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti inveliti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti