Ardei umpluti inveliti in aluat

de dantes in Porc, 13 Mar 2019 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1/2 kg.faina
  • 8 g drojdie
  • 1/2 lingura zahar
  • 1.2 lingurita sare
  • 200 ml.apa calduta
  • Pentru umplutura
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 linguri ulei
  • 6 ardei kapia
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 1 galbenus de ou
  • 30 g seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti inveliti in aluat:

Prima data pregatim aluatul, amestecam ingredientele le framantam bine si lasam coca la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-un vas punem uleiul si calim ceapa taiata marunt, adaugam sarea, piperul, boiaua, apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana se caleste bine. Dupa ce compozitia de mai sus s-a racit, taiem ardeii kapia pe lung, ii curatam de seminte si nervuri si ii umplem cu compozitia cu carne.

Se intinde aluatul si se taie in fasii inguste cu care invelim fiecare ardei umplut si ii asezam intr-o tava tapetata si ii ungem cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

Se coace in cuptor la 180 grade C, circa 30 minute pana devin aurii.

Se pot servi cu salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti inveliti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc