O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika
Carnea tocata o punem intr-un bol,adaugam oul,sare,piper,un varf de cutit de nucsoara,ceapa tocata marunt si amestecam totul bine;
Feliile de muschi,le batem putin cu ciocanul de snitele,apoi pe o felie punem 1-2linguri de carne tocata,aplatizam cu palmele,deasupra felii subtiri de ciuperci,1felie de usturoi si acoperim cu alta bucata de carne;
procedam asa pana se termina apoi ruloul culcat il punem in tava;
se preseaza sa nu se desfaca,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara,se maseaza cu ulei de masline iar in tava pe langa el,punem 1ceapa taiata,paharul cu vin,sare,piper;acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 1h;
timp in care pregatim sosul
Intr-o tigaie cu 1lingura de ulei de masline,prajim cateva secunde mugurii de pin dupa care-i scoatem,adaugam in tigaie ciupercile cubulete,merisoarele si caisele taiate in jumatati care au stat intr-un bol cu coniac;dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,condimentam cu sare,piper,adaugam coniacul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam smantana,amestecand pana se ingroasa sosul
Servim pe farfurie felii de rulou taiat pe diagonala iar alaturi sos.
Pofta buna!!