Aripioare lipicioase cu piure

de elena1988 in Pui, 4 Mar 2011 | 4965 vizualizari

 

Au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare(fara cioturi)
  • sos de soia light
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 linguri de ulei
  • 50 gr de unt
  • 7 cartofi maricei,100 ml de lapte dulce
  • sare, si putin delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu piure:

Aripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100 ml de apa si se dau la cuptor pana se rumenesc bine si se evapora si zeama din tava.

Cartofii ii punem la fiert, dupa care se paseaza se adauga, laptele, sarea si delikatul, apoi se pune in blender pana se fac ca o pasta, dupa care se pun intr-un vas si se mai tine pe foc 5 minute si se pune si untul. Daca este prea gros mai puneti putin lapte.

TIPS-URI

1

daca faceti pireul asa va iesi mai fin si mai bun ca pireul obisnuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur