Aripioare picante

de luminita20_2006 in Pui, 16 Iun 2011 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 6 aripi de pui
  • 4 linguri sos soia
  • 2 linguri sos picant
  • ghimbir
  • 1 lingura sos worcester
  • 2 catei usturoi
  • mix condiment picant
  • 1 pahar vin alb
  • Garnitura: orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Aripile de pui se spala ,se taie varfurile, se arunca. Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu sos worcester, sos picat , mixul de condiment picant, vinul, usturoi pisat si ghimbir ras .Se pun aripile in marinada obtinuta. Nu se pune sare deoarece sosul de soia e suficient de sarat.

 

Daca dispuneti de timp si puteti pune carnea de cu seara la marinat este foarte bine daca nu cu o ora inainte. Dupa ce a stat carnea se pune  totul intr-o tava si se da la cuptor ~ 35 min- 45min. pana cand se rumeneste. 

In timpul coacerii intoarceti aripile pe partea care sta in sos sa se rumeneasca.   Se serveste cu ganitura de orez.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat