"Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt

de Mihaela11_jo in Salate, 5 Dec 2010 | 6738 vizualizari

 

Este o salata foarte populara in tarile arabe; este aromata si racoritoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi patrujel verde
  •  1 cana de iaurt-
  • 2 linguri ulei( pasta) de susan-
  • 1 lamaie 
  •  sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt:

Patrunjelul verde se spala ; se aleg frunzele si se toaca marunt cu cutitul sau intr-un blender.
Intr-un bol se amesteca bine uleiul de susan cu sucul de lamaie;se subtiaza cu iaurtul care se adauga treptat la compozitie.
Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare.
Se serveste ca garnitura la peste prajit ( bucati de lipie araba se incing in salata astfel preparata).
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie