Baghete cu cascaval

de Auras12 in Piine, 19 Oct 2017 | 3115 vizualizari

 

Inventam ca sa mancam :D 

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 150 ml lapte
  • 180 ml apa calduta
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

     Pentru inceput am pus intr-un vas drojdia uscata cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta, si am lasat putin la crescut. Intre timp, am pregatit un vas in care am adaugat 500 g faina ( restul de faina am oprit-o pentru framantat), cele doua oua, sarea, laptele si apa caldute si untul. Le-am amestecat pe toate, apoi am adaugat si drojdia. Am adaugat din faina ramasa putin cate putin, pana am incorporat-o pe toata si am framantat aluatul pana nu s-a mai lipit de maini. L-am pus inapoi in bol si l-am lasat la crescut pana si-a dublat volumul. Cand aluatul este crescut, l-am rasturnat din nou pe masa de lucru si l-am taiat in 12 bucati pe care le-am facut in forma de bila. Am luat fiecare biluta, am intins-o, am presarat cascaval si apoi am rulat-o. Le-am mai lasat sa creasca in tava 20 de min, apoi am uns cu ou batut si am presarat pe deasupra cascaval. Se da la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic.  

     Sa aveti spor la facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri branzoase