Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 4548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane
  • sucul de la 1/2 portocala
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • o lingura zahar brun
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • unt
  • ananas proaspat pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala):

Bananele se taie transversat in 2, apoi longitudinal in doua. Se aseaza intr-un vas uns cu unt si se stropesc cu suc de portocala si lamaie. Se presara zahar brun si fulgi de cocos si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pe raftul superior, unde va ramane 10 minute.

Se servesc cu ananas sau fructe exotice proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

babi5 1

13.12.2014, 21:01

Sanatate curata si bun tare

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 21:22

mirela0911 1

14.12.2014, 11:09

O combinatie care imi place!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]