Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 4221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane
  • sucul de la 1/2 portocala
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • o lingura zahar brun
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • unt
  • ananas proaspat pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala):

Bananele se taie transversat in 2, apoi longitudinal in doua. Se aseaza intr-un vas uns cu unt si se stropesc cu suc de portocala si lamaie. Se presara zahar brun si fulgi de cocos si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pe raftul superior, unde va ramane 10 minute.

Se servesc cu ananas sau fructe exotice proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

babi5 1

13.12.2014, 21:01

Sanatate curata si bun tare

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 21:22

mirela0911 1

14.12.2014, 11:09

O combinatie care imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite banatene