Bezele fantoma de Halloween

de DulciuriSiNuNumai in Prajituri, 1 Noi 2012 | 8755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -225 g zahar
  • -un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele fantoma de Halloween:

Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.

Se adauga zaharul treptat, cate o lingura si se bat albusurile bine de fiecare data. Este foarte important ca zaharul sa fie complet dizolvat (intreg procesul de mixare dureaza cam 20 de minute).

In final au rezultat cam 35 de motate. Se da tava la cuptorul preincalzit la 125 grade pentru aproximativ o ora. In poza le vedeti inainte si dupa coacere. Pentru a obtine niste bezele fantoma se "picteaza" cu ciocolata topita la bain-marie.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele fantoma de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

02.11.2012, 15:12

ionela2682 1

09.04.2013, 16:48

getix 1

06.05.2013, 17:30

ce haioase sunt !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu branza de vaci si capsuni