Biscuiti spiralati

de Tabita _ in Prajituri, 12 Apr 2013 | 7369 vizualizari

 

Acesti biscuiti sunt atat aspectuosi cat si gustosi. Sunt excelenti pentru ceai sau cafea.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 130 g faina
  • 115 g faina + 15 g cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Este important ca oul si untul sa se scoata din timp din frigider la tempetatura camerei. Untul se bate bine cu zaharul pana devine ca o spuma. Se adauga oul si se amesteca in continuare. Compozitia se imparte in doua. Una din parti se amesteca cu faina si se formeaza o bila de aluat. A doua bila se amesteca ca faina si cacao si se formeaza o bila de aluat. Se ambaleaza in folie transparenta si se pune in frigider pentru o ora.

Se intind 2 foi de aceasi grosime. Pe masa de intins se va presara zahar pudra pentru foaia alba si cacao pentru foaia de cacao. Nu se foloseste faina pentru a nu se strica aspectul biscuitilor. Se pun foile una peste cealalta, se ruleaza strans si se impacheaza rulada rezultata in folie.Se da la frigider pentru inca o jumatate de ora. Se scoate din frigider. Se taie rondele si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul bine incins pentru 10 minute.

Sursa: Diana Borca

TIPS-URI

1

Eu i-am lasat aproape 10 minute pe o parte si inca 5 minute pe cealalta parte.

2

Se pot pune si alte esente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu rahat