Bomboane Raffaello

de Alexandra Burz in Prajituri, 24 Apr 2014 | 5621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapte praf
  • 300 gr zahar tos
  • 350 gr nuca de cocos
  • 300 gr unt
  • Alune nesarate sau samburi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Puneti deoparte 50 gr nuca de cocos pentru tavalirea bomboanelor.

Amestecati restul ingredientelor pana obtineti o pasta omogena, pe care o puteti modela usor.

Formati bilute potrivite si in mijlocul fiecareia puneti o aluna sau migdala.

Tavaliti-le prin nuca de cocos si dati la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

24.04.2014, 20:10

Imi plac aceste bomboane

anca_rm 1

25.04.2014, 09:06

super bune

Lavinia 1

25.04.2014, 14:22

frumusele si bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello