Bors de perisoare

de ela in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr carne tocata amestec,
  • 1morcov mare,
  • 1radacina patrunjel,
  • 1radacina pastarnac,
  • 1/2ardei rosu,
  • 3cepe,
  • 3linguri orez,
  • 1ou,
  • bors,
  • 1mana teietei,
  • sare,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 1litru supa legume facuta din vegeta de legume cu sare sau din 2cuburi concentrate de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si se toaca ceapa,ardeiul se taie marunt,la fel morcovul,pastarnacultelina si se pun la distuit in putin ulei cu apa,se adauga 2litri de apa si se fierbe 30minute.Se adauga teieteii si perisoarele scoase din supa de legume si se mai lasa pe foc 10minute,adaugand spre sfarsit borsul  si se mai potriveste de gust.Se ia de pe foc si se adauga leustean si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2010, 08:55

gata, ai facut borsul, sa aveti pofta

ela 1

06.03.2010, 12:42

pofta o sa aiba doar sotul caci eu nu mananc ciorbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare