Bors de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 6520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti medii(eu am avut macrou congelat)
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 2 linguri bors instant
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Se pun legumele la fiert cu sare si piper.Separat se fierbe pestele in apa cu sare .

Cand sunt aproape fierte legumele se adauga orezul si se mai lasa 10-15 min pana fierbe.  Cand acestea s-au fiert se adauga pestele scurs si se lasa la foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 21:06

tare buna aceasta ciorbica..............

kamy 1

21.11.2010, 23:31

ce dor imi enu am mai mancat demult 5f

Sylvia 1

26.11.2010, 18:18

Asta e ciorbita mea preferata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sushi (Maki-sushi)