Bors de rata cu zdrente de ou

de madi_marin in Ciorbe, 17 Apr 2010 | 10923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 spate de rata
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 100 g taitei
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de leustean

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de rata cu zdrente de ou:

Spatele de rata se curata de pielea ramasa, se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand s-a fiert se scoate la racit.

Ceapa verde se toaca marunt, iar morcovii , telina si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii se taie cubulete.  Se pun toate in zeama in care  a fiert spatele de rata si se pun la foc mic sa fiarba bine.

Cand si legumele sunt gata  se pune carnita curatata de pe oase . Se adauga apoi sucul de rosii, pastele si borsul clocotit. Oul se bate ca pentru omleta si se toarna in fir subtire in ciorba ca sa obtinem zdrente. Se potriveste gustul cu sare si piper ( sau delikat de pui, gaina) si se stinge focul. Se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de rata cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 23:50

nu am mai mancat o ciorba de ceva vreme, cred k ar fi cazul, inghit in sec la cum arata

nadina73 1

18.04.2010, 01:27

super madi nu aveai nic o furculita si la asa o ciorba buna nu i statea bine fara asa ca 5 furculite mari ..........si restu sti,e grozava

madi_marin 1

18.04.2010, 09:23

multumesc mult fetelor..... nu e bolul copilului....e unul dintr-un set de 6 cumparat nu demult....si mie mi-au placut foarte mult....[email protected] pentru furculite....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Perisoare