Bors scazut

de Anastasia in Supe/Ciorbe, 5 Feb 2011 | 19969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr varza proaspata
  • 1 varza murata de 2kg
  • 1 kg carne de porc cu os
  • 1 ceapa mare taiata bucati mari
  • 2 morcovi taiat rondele
  • ~1 lingura de piper negru boabe
  • 3 frunze de dafin
  • 5 linguri bulion de rosii, dar sa nu fie sarat
  • apa cat sa cuprinda continutul ceaunului
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors scazut:

Se taie in patratele varza si se amesteca cu legumele si mirodeniile, se pune intr-un ceaun mare si se alterneaza pe straturi cu carnea. Intr-o oala se diluiaza bulionul in 1,7 litri de apa si se toarna peste varza in ceaun, se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore acoperit cu capac. Se serveste fierbinte cu un paharel de tuica :)) la dorinta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors scazut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean