Branza topita de casa

de SENO in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 14401 vizualizari

 

Branza topita de casa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de branza de vaca
  • 1/2 pachet de margarina Unirea
  • 1 lingurita de bicarbonat
  • 1 lingura branza de burduf sau de oaie,
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza topita de casa:

Preparare branza topita de casa:

Se amesteca bine toate si se lasa la dospit aproximativ 2 ore,branza de vaca trebuie stoarsa bine de zer. Apoi se fierb la foc mic amestecand mereu sa nu se prinda, pana se face o pasta care curge, elastica. Se pune in cutii si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Cris2711 1

19.08.2011, 15:48

buna ideea

adry88 1

19.08.2011, 17:15

excelenta

Rocsi 1

21.08.2011, 17:18

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]