Se dizolva mai intai drojdia in lapte impreuna cu zaharul,apoi se adauga untul topit.
Peste se adauga ouale batute,sarea si faina.Se incorporeaza toate bine.
Se framanta aluatul bine si se tine pentru 1 ora la crescut intr-un vas acoperit la loc cald.
Se prepara crema astfel:Se pune intr-un vas laptele cu zaharul,zaharul vanilat si amidonul si se pun pe foc.
Se amesteca bine pana devine o crema .Dupa ce se ia de pe foc se adauga esenta de vanilie.
Dupa ce aluatul a crescut se intinde pe o planseta in forma dreptunghiulara cu ajutorul unui rulou de patiserie si se unge cu crema de patiserie obtinuta,apoi peste crema se pun pepitele de ciocolata si stafidele (eu nu am pus).
Se ruleaza si se taie in 7 bucati egale.
Acestea se pun intr-o forma rotunda, unsa cu ulei si se lasa la crescut 1 ora.
Dupa ce a crescut se da forma (tava) la cuptor la 180°c pana se rumenesc frumos.
La final se pudreaza cu zahar pudra sau se poate unge cu un sirop sau un gem de caise.
Sa aveti pofta!