Desert pasca fara aluat

de Geanina87 in Dulciuri, 3 Apr 2015 | 35146 vizualizari

 

Pot doar sa va spun ca e absolut delicioasa pasca si ca o prefer pe asta decat pe cea cu aluat. Cand eram mica si mi se dadea pasca, mancam doar branza :D

 

INGREDIENTE

  • 1050 g branza dulce de vaci
  • 9 oua
  • 600 g smantana
  • 300 g unt
  • 300 g zahar
  • 6 linguri gris
  • 6 linguri faina
  • 200 g stafide
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Incepem prin a mixa ouale cu zaharul si esenta de vanile, apoi adaugam branza si untu, lcare a fost tinut la temperatura camerei si omogenizam amestecul.

Punem faina, putin cate putin si grisul. Amestecam bine dupa care adaugam smantana, iar la final stafidele.

Turnam compozitia obtinuta intr-o tava cu pereti detasabili pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina.

Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru aproximativ o ora sau pana cand se rumeneste frumos.

Cand e gata, o lasam sa se raceasca si abia apoi poate fi taiata si mancata cu mare pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]