Briose cu bacon si parmezan

de simsim82 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2014 | 6462 vizualizari

 

De ce sa ne bucuram de briose doar la desert? Putem savura o briosa "sarata" ca aperitiv sau la micul dejun! Sunt delicioase, chiar daca nu sunt dulci!

 

INGREDIENTE

  • 100 grame bacon afumat (costita afumata-fara os)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 375 g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 125 g unt
  • 40 g braza rasa(tip parmezan) + 2 linguri pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu bacon si parmezan:

Se prajeste bacon-ul in propria grasime,apoi se adauga ceapa tocata si se lasa la foc mic pana incepe sa se rumeneasca ceapa. Intr-un castron punem toate ingredientele ''uscate'' si in altul toate ingredientele '' umede" amestecandu-le bine,apoi se unesc cele doua tipuri de ingrediente si se omogenizeaza compozitia.

Se umplu formele de briose 3/4 si se pudreaza cu parmezan,apoi se dau la cuptor la foc potrivit (180 grade) timp de 15-20 min.

Din aceasta compozitie ies 18-20 de briose mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu bacon si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

Rocsi 1

20.02.2014, 21:29

mamaieelena 1

21.02.2014, 12:08

laura_n 1

21.02.2014, 15:13

ce bine au iesit! bravoo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose-omleta cu cartofi nature