Briose cu dovlecel si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 3787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1 dovlecel mic
  • 225 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • pt decor:
  • 2-3 linguri fulgi de ovaz
  • 2-3 linguri seminte de dovleac
  • miez de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si miez de lapte:

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat, apoi punem laptele cite putin si mixam. Dovlecelul il spalam, nu l-am curatat de coaja, il dam pe razatoarea mare si-l punem peste oua si amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt si sare si o punem peste ingredientele umede.

In tava pt briose punem hirtie pt briose si le umplem de 3/4 cu compozitia de briose, iar deasupra punem pe fiecare citiva fulgi de ovaz si miez de dovleac. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute si lasam sa se raceasca in cuptor cu usa cuptorului intredeschisa.

Cind s-au racit le taiem pe jumatate si le umplem cu cite o felie de miez de lapte.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

merg servite si cu un pahar de iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj