Briose cu spanac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 4900 vizualizari

 

Un aperitiv delicios, savurat si de copiii mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • spanac congelat 800 g
  • oua 4 bucati
  • branza de vaci 300 g
  • telemea de vaca rasa 200 g
  • smantana grasime 12%
  • faina alba de grau 100 g
  • pesmet 100 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • cascaval din lapte de vaca 100 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul decongelat se stoarce de lichidul obtinut, se toaca marunt se amesteca cu ouale, branza de vaci, telemeaua rasa, faina si pesmetul. Se asezoneaza cu sare si piper. Se iau cu lingura din compzitie si se umplu formele de briose. Se acopera cu o felie de cascaval si se dau la cuptorul preincalzit, cca. 20 de minute la foc potrivit. Se scot din forme dupa ce s-au racit complet.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

spanacul congelat se poate inlocui cu proaspat, doar ca acesta trebuie curatat si oparit un pic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:06

Fata nu-i mofturici si papa tot!

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 17:04

tare interesanta reteta

Panacris 1

09.04.2012, 17:55

Si delicioasa Oana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume