Briose de cacao cu gem de piersici

de karla in Prajituri, 3 Mar 2013 | 5513 vizualizari

 

Briosele sunt desertul ideal , se face foarte rapid are dificultate redusa si un gust impecabil
Sper ca o sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 cani faina
  • 1/2 cana cacao
  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 12 lingurite de gem de piersici
  • pt decor am folosit creioane colorate
  • hartii speciale pt briose(optional)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de cacao cu gem de piersici:

Faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea se cern pe rand intr-un castron si se amesteca bine. Separat, uleiul, ouale si laptele se amesteca cu ajutorul unui tel. Se toarna amestecul lichid peste cel uscat si se omogenizeaza cu o lingura. Nu trebuie sa se amestece prea mult pentru ca briosele vor iesi tari. Se pregateste tava cu hartii speciale pt briose. Se toarna 2/3 din in forme, apoi se pune o lingurita de gem de piersici, apoi mai puneti aluat pana umpleti forma 3/4. Se da tava la cuptor preincalzit 15-20 minute. Cand se racesc se orneaza si sunt gata de servit .

POFTA BUNA!!!!!!!!!!!!!!!!

TIPS-URI

1

laptele folosit in timpul prepararii trebuie sa fie rece

2

nu umpleti formele de briose pana sus

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]