Budinca de conopida

de jolygina in Mancaruri de legume, 25 Sep 2010 | 19855 vizualizari

 

as manca conopida dimineata ,pranz si seara ,imi place sa o mananc asa fiarta cu sare

 

INGREDIENTE

  • o conopida (500g)
  • 4 oua
  • 200g branza
  • 200g smantana
  • 200g mozarella (baby e fara sare asa mai dietetica mie imi place)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

se pune conopida la fiert cu putina sare (daca doriti ca  sa fie conopida mai alba puteti pune 100ml lapte in apa in care fierbe )

intre timp pregatim crema pentru budinca astfel: batem bine ouale ca la omleta ,adaugam branza care a fost data pe razatoare ,cand s-a incorporat bine adaugam si smantana

cand s-a fiert conopida o punem la scurs ,ungem o tava cu unt ,si asezam buchetele de conopida  dupa care turnam crema peste conopida ,cand s-a incorporat bine crema printre buchetele de conopida punem si bucatile de mozarella si dam tava la cuptor cam 20-30 min       

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu zucchini