Bulete de cascaval cu sunca si cartof

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 2554 vizualizari

 

Reteta by mery, tare buna :) un aperitiv excelent de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 150 g sunca(sa fie intreaga nu feliata ca a mea :))) )
  • 150g cascaval delaco
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu sunca si cartof:

Cartoful se pune in coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cartoful fiert se trece prin jet de apa rece (pentru a se curata mai usor) se curata de coaja si il dam pe razatoarea mare.

Cascavalul se rade,la fel si sunca, dar daca avetii sunca taiata felii (cum am avut eu) o taiati cubulete mici.

Puneti ouale si condimentele si amestecati compozitia cu ingredientele date pe razatoare.

Omogenizam totul si formam bilute care le dam prin mult pesmet si le punem la prajit intr-un ceaun cand uleiul este incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu sunca si cartof" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume