Bulete de cascaval cu sunca si cartof

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 2872 vizualizari

 

Reteta by mery, tare buna :) un aperitiv excelent de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 150 g sunca(sa fie intreaga nu feliata ca a mea :))) )
  • 150g cascaval delaco
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu sunca si cartof:

Cartoful se pune in coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cartoful fiert se trece prin jet de apa rece (pentru a se curata mai usor) se curata de coaja si il dam pe razatoarea mare.

Cascavalul se rade,la fel si sunca, dar daca avetii sunca taiata felii (cum am avut eu) o taiati cubulete mici.

Puneti ouale si condimentele si amestecati compozitia cu ingredientele date pe razatoare.

Omogenizam totul si formam bilute care le dam prin mult pesmet si le punem la prajit intr-un ceaun cand uleiul este incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu sunca si cartof" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu carne de porc in manta de bacon