"Bulz" dogaresc

de oO_ acnA _Oo in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2012 | 3548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare grunjoasa
  • branza de oaie
  • branza de burduf
  • smantana
  • carnaciori
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bulz" dogaresc:

Punem apa la fiert impreuna cu putina sare grunjoasa, cand incepe sa dea in clocot adaugam malaiul si amestecam bine sa nu faca cocoloase. Cat fierbe mamaliga la foc mic radem branza de oaie intr-o farfurie sau castronel, adaugam branza de burduf si smantana.

Cand e gata mamaliga o punem fierbinte peste branzeturile si smantana din farfurie, apoi adaugam carnaciorii si oul prajit

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bulz" dogaresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

15.10.2012, 18:53

mamaieelena 1

15.10.2012, 19:29

Rocsi 1

15.10.2012, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]