Burger vegetarian din sparanghel cu salata frantuzeasca de fasole verde si cartofi la cuptor

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Iul 2016 | 2793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 burgeri vegetarieni din spanaghel (eu am folosit Samhoud)
  • 500 grame cartofi de marime mare
  • ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 lingurita capere
  • 2 castraveti murati, nu foarte mari
  • 3 linguri maioneza din iaurt
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 1 legatura mica de chives
  • Pentru salata:
  • 1 salata
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 castravete
  • 1 ou
  • 150 de grame fasole verde proaspata
  • Pentru dressing:
  • 2 fire ceapa verde
  • cateva frunze proaspete de tarhon
  • 1 catel usturoi
  • 2 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingurita cu varf miere
  • 1 ou mare
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian din sparanghel cu salata frantuzeasca de fasole verde si cartofi la cuptor:

Cartofii se spala bine si se taie fasii groase. Se fierb in apa sarata, 10 minute, Se scurg si se lasa la racit.

Se amesteca apoi cu ulei, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 220 de grade 20-25 de minute, pana devin crocanti.

Se fierbe oul 6-7 minute, se clateste sub jet de apa rece, se curata, apoi se taie in sferturi.

Pentru dressing, se taie ceapa verde rondele si se adauga intr-un bol. Se piseaza usutroiul si se amesteca cu mustarul, frunzele de tarhon, mierea, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, sare si piper. Se amesteca bine.

Pentru sos, se amesteca 1/2 ceapa rosie tocata marunt cu maioneza, sosul Worcestershire, castravetii murati, tocati, chivesul tocat si caperele. 

Se gatesc burgerii conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se fierbe fasolea 4 minute, in apa fierbinte, apoi se clateste sub jet de apa rece. 

 

Se taie salata, in bucati mici, daca frunzele sunt prea mari si se amesteca cu fasolea, 1/2 ceapa rosie tocata julienne si castravetele curatat de seminte si taiat felii. La final, se adauga dressingul si oul fiert si se amesteca usor. 

 

Se servesc bugerii si cartofii cu sos si salata imbracata in dressing. 

 

Se gatesc ouale in apa fierbinte, 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece.

 

Se fierbe fasolea in apa fierbinte, 4 minute. Se scurge.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian din sparanghel cu salata frantuzeasca de fasole verde si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:24

delicios!

RuxyRux 1

17.07.2016, 00:01

Retetele tale sunt incredibile! Am sa-ti spun mereu!

mirela0911 1

17.07.2016, 10:13

As servi micul dejun la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume