Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)

de La Ancuta in Pui, 20 Sep 2010 | 6289 vizualizari

 

Pulpe fragede imbaiate in ulei si vin, parfumate cu cimbru si oregano, in alai de ciupercute inmiresmate.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe potrivite
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • cimbru,
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cacciatore (friptura in stil vanatoresc):

Se curata si se spala pulpele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in tigaia cu ulei si se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se pun intr-un vas pentru cuptor

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc in putin ulei si apoi se pun in vasul de yena peste pulpe. Punem si uleiul in care s-a calit ceapa.

Rosiile se decojesc si se taie marunt. Se pun pe foc impreuna cu ciupercile taiate, vinul si putina apa. Se lasa sa fiarba 10 minute. La final se condimenteaza cu sare, piper, oregano si cimbru. Se pun peste pulpe si ceapa.

Se acopera cu capac si se baga la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tartă(plăcintă) cu pui şi ciuperci