Calamari prajiti in aluat de bere

de cristeena20 in Fructe de mare, 6 Mar 2014 | 6217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr calamari rondele (congelati)
  • 1 lamaie
  • sare, piper, usturoi pisat
  • 250 gr faina
  • 3 oua
  • 150 ml bere
  • ulei, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti in aluat de bere:

Calamarii se pun in sare, piper alb, 1 lamaie stoarsa si usturoi pisat cateva ore la frigider.

Facem un aluat din 3 galbenusuri, faina si bere. Amestecam ff bine cu telul sa nu iasa cocoloase. BAtem albusurile spuma si le adaugam la aluatul de bere, amestecand cu grija cu o lingura de lemn. 

Camalarii se introduc in acest aluat si se frig in ulei incins.

Sunt foarte buni alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:30

cristeena20 1

07.03.2014, 19:27

Multumesc dragii mei de aprecieri!!!

cristeena20 1

07.03.2014, 19:27

Mihaela, haide la o bere..dar asteapta si tu sa se faca mai cald...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Calamari prajiti