Caltabosi

de divainbucatarie in Mezel de casa, 21 Dec 2010 | 18761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat, inima si plamani porc
  • 1 kg carne din pulpa porc
  • 2 cepe tocate
  • 100 g orez,
  • 1 ou,
  • intestine groase,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabosi:

In primul rand curatam si spalam intestinele de porc si apoi le lasam intr-un vas cu apa si otet astfel incat sa ne asiguram ca indepartam mirosul neplacut.

Dam carnea prin masina de tocat, tocam ceapa si adaugam orezul pe care l-am spalat in mai multe ape. Adaugam oul, condimentele, amestecam bine si apoi umplem intestinele. Le legam la capete cu ata. Punem caltabosii la fiert intr-un vas cu apa si cateva fire de cimbru, la foc mediu, cam 30-45 de minute – in functie de grosimea caltabosului.

Ii putem servi la masa de Craciun prajiti in ulei, cu sos sau ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de casa