Τοcanita de pui cu mamaliguta

de nadiuta123 in Pui, 8 Feb 2012 | 3050 vizualizari

 

Delicioasa

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui fiarta
  •  3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  •  marar,
  • bulion
  • ,sare si piper.
  • ciuperci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Τοcanita de pui cu mamaliguta:

Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu ceapa, se aduga sare si piper (dupa gust), ciupercile si se lasa sa se caleasca bine, dupa care se adauga bulionul si o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga carnea de pui maruntita (cu mana) se lasa sa mai fiarba pana sosul devinde consistent. Se orneaza cu marar si se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Τοcanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor