Piept de pui umplut cu ficăţei

de catalina in Pui, 9 Apr 2009 | 13188 vizualizari

 

Ce poti face dintr-un piept de pui si cativa ficatei?

Am incercat sa fac ceva mai deosebit pentru ziua fiului meu…eu zic ca am reusit! Musafirii n-au cazut pe spate dar s-au lins pe buze!

 

INGREDIENTE

  • doua bucati de piept de pui dezosat
  • 300 g ficatei de pui
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • o mana de legume congelate
  • un pic de unt
  • un ou
  • miez de paine
  • nitel marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ficăţei:

Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.

Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.

Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!

Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.

Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficăţei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana