Caras romanesc la gratar

de Sylvia in Peste, 16 Sep 2010 | 12167 vizualizari

 

Si tot din seria preparate la gratar facute in Romania va prezint cu mai putine poze si vorbarie niste bibani romanesti facuti la gratar care mi-au satisfacut pe deplin dorul de un peste romanesc la gratar.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • caras romanesc,
  • amestec facut din ulei de masline, sare, piper si niste condiment pentru  peste care are si lamaie in compozitie 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras romanesc la gratar:

  Avem nevoie de caras romanesc, eu tare m-am bucurat sa il gasesc ca aveam pofta de un peste romanesc. L-am condimentat subtil cu un amestec facut din ulei de masline, sare, piper si niste condiment pentru  peste care are si lamaie in compozitie.

  Am prins cate un peste in grilajul special pentru gratar.   A urmat si el drumul gratarului alaturi de carnaciori .

  A fost delicios, de multa vreme nu am mancat asa peste aromat si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras romanesc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Julie 1

17.09.2010, 14:19

Caras, biban....tot peste e si tot bun!

vero_closca 1

17.09.2010, 15:37

bun-bun! eu ador carasul si imi place gatit in toate felurile! bibanul seamana la gust cu salaul!

Corinuta 1

19.09.2010, 20:30

yamii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi natur