Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6776 vizualizari
Rapizi si gustosi.
1
Bucataras incepator
Taguri: carnaciori in foietaj, retete Aperitive / Garnituri
Taiem fisii lungi aluatul.
Luam cite un cirnacior si il rulam.
Punem in tava si le ungem cu unt.
Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.
Pofta buna!!
de Dulciuri cu Georgiana 4
de Andra_Constantinescu 6
de Valclaudia 9
de klausenburger_adica Lacrima 1
MonaMimi 1
Panacris 1
loredanaaa 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:46
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
blondelona
Bucataras
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!