Carnaciori in foietaj

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2015 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 3-4 carnaciori
  • 50 gcascaval ras
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Taiem aluatul in fasii subtiri.Rulam pe fiecare carnacior fasiile de aluat, apoi ii portionam.

Asezam carnaciorii in tava in care am pus hartie de copt, apoi ii ungem cu oul batut si presaram pe fiecare cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de bere in foietaj