Carnaciori in aluat

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2013 | 5175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 250 ml. lapte (caldut)
  • 1 ou + 1 ou pentru uns
  • 25 gr. drojdie
  • sare dupa gust (1 lingurita)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 ml. ulei pentru framantat
  • 8 bucati carnati semiafumati
  • ketchup
  • seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o gropita in care se adauga drojdia frecata cu sarea si zaharul. 

Se adauga oul batut si laptele caldut si se framanta bine cu uleiul.

Se lasa la dospit, la loc calduros, pana isi dubleaza volumul.

Pe masa de lucru presarata cu faina, se intinde o foaie de aluat subtire si se taie in dreptunghiuri potrivite cat sa rulam fiecare bucata de carnacior. Se unge cu putin ketchup, se aseaza carnaciorul si se ruleaza.

Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt, se cresteaza fiecare bucata cu ajutorul cutitului, se unge cu un ou batut si se presara seminte de susan.      

Se da la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru circa 20 min. pana devin rumeni. 

Se pot servi si cu mustar alaturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 500 lei
2799.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (24)

Sim0na 1

23.01.2013, 20:13

tare faini sunt

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:23

deliciosi

Lorra 1

23.01.2013, 21:53

toate sunteti invitate fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat