Dovlecei copti cu bacon si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 3939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de dovlecel
  • 4 felii de bacon
  • 100 g de cascaval Delaco
  • 1 ardei iute
  • un praf de chili
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita cu busuioc uscat
  • cateva fire de marar proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti cu bacon si cascaval:

Coacem dovleceii si prajim feliile de bacon pe o tava de aragaz, apoi ii asezam intr-un vas incapator astfel: cate o felie de dovlecel condimentata cu busuioc, sare si chili, peste care adaugam ardeiul iute taiat rondele, baconul si cascaval cubulete/ras peste acesta din urma. Dam vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. Ii servim calzi, cu marar proaspat tocat si optional inca putin cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu branza si legume