Carne de porc carbonade

de cristeena20 in Porc, 4 Sep 2014 | 4436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pulpa de porc
  • 2 linguri de untura
  • faina
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • 1 sticla bere blonda(250 ml)
  • un cub knorr
  • sare, piper
  • 1 lingurita mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc carbonade:

- Alegem felii de pulpa de porc taiate subtire. Le presaram cu sare si piper proaspat macinat. Dam feliile prin faina.

- In tigaie incingem untura de porc si prajim carnea pe ambele parti pana devine aurie. Scoatem feliile intr-un alt vas si la untura ramasa in tigaie adaugam ceapa tocata fin si usturoiul pisat.Lasam sa se caleasca putin si sa capete culoare si turnam treptat berea. Adaugam cubul knorr de carne si mustarul si lasam sa fiarba putin sosul. Punem iar bucatile de carne in tigaia cu sos si turnam putina apa clocotita. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba inabusit. Intoarcem pe cealalta parte. Lasam pe foc cca 20 minute, pana carnea devine moale. Daca e nevoie mai adaugam apa.

Am servit carnea cu varza calita si cu pireu de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc carbonade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

05.09.2014, 09:46

foarte bun

cristeena20 1

05.09.2014, 11:37

Multumesc!!

Gherca Daniela 1

05.09.2014, 12:44

bun si foarte satios!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos