Pulpa de porc cu sos

de ella 87 in Porc, 23 Mar 2017 | 2839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 200 g rosii cuburi cutie
  • 100 ml vin
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos:

Am luat si am feliat bucata de carnita, felii de aproximativ 1 cm, le-am rumenit intr-o tigaie, cat sa le schimb culoarea, dupa aceea le-am scos pe o farfurie.

Tocam ceapa solzisori, o calim in uleiul ramas de la friptura (sa nu fie mult ulei), punem si rosiile, cimbru, vin, sare piper, lasam sa se formeze un sos, amestecam, dupa aceea punem feliile de friptura, lasam sa se inabuse, acoperim cratita. Verificam friptura, dupa cca. 25 minute, lasat la foc mic, e gata. Yamiii!

Am servit cu un orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate