Pulpa de porc cu sos

de ella 87 in Porc, 23 Mar 2017 | 2604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 200 g rosii cuburi cutie
  • 100 ml vin
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos:

Am luat si am feliat bucata de carnita, felii de aproximativ 1 cm, le-am rumenit intr-o tigaie, cat sa le schimb culoarea, dupa aceea le-am scos pe o farfurie.

Tocam ceapa solzisori, o calim in uleiul ramas de la friptura (sa nu fie mult ulei), punem si rosiile, cimbru, vin, sare piper, lasam sa se formeze un sos, amestecam, dupa aceea punem feliile de friptura, lasam sa se inabuse, acoperim cratita. Verificam friptura, dupa cca. 25 minute, lasat la foc mic, e gata. Yamiii!

Am servit cu un orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci