Carne de porc cu paste conchiglie

de MIUTA in Paste, 14 Iun 2011 | 5538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g paste conchiglie
  • 2 buc ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 0 lingura pasta de ardei
  • o lingura bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu paste conchiglie:

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta,usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic sa fiarba sub capac.Carnea lasa intodeauna apa si se fierbe pana scada sucul de tot.Daca mai este nevoie si carnea nu e fiarta suficient se mai adauga apa din cand in cand dar putina.Eu adaug de obicei apa minerala deoarece fragezeste carnea.Cand carnea a fiert si sucul a scazut se adauga lingura de bulion desfacuta in putina apa.Se lasa la fiert inca 10 minute la foc mic .

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe punga in apa cu sare si o ligura de ulei.Cand sunt fierte se mai lasa in apa in care au fiert inca 5 minute apoi se scurg.Se spala pastele cu apa bine si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se topeste untul si se pun pastele scurse.Se adauga putina vegeta si se amesteca usor.

Pastele se servesc alaturi de carnea de porc cu sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu paste conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si Philadelphia