Cartofi copti cu camembert si mac

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 7324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi, curatati si taiati in bucati mari
  • 250 gr camembert, taiat in felii groase
  • sucul si coaja de la 1 portocala
  • 1 lingura seminte de mac
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu camembert si mac:

Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei de masline deasupra, se condimenteaza dupa gust si se amesteca.Se pun cartofii intr-un vas termorezistent si se aranjeaza camembert-ul deasupra lor.

Peste camembert si cartofi se presara coaja rasa de portocala si se toarna sucul de portocale.Se presara totul cu seminte de mac.

Se da la cuptor si se coace 30 minute sau pana cand cartofii sunt facuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu camembert si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu snitele de soia si maioneza de usturoi