Cartofi copti cu legume si mozzarella

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 4723 vizualizari

 

Ei, dragilor, ia ca ne-am apucat iar de gatit, dar am luat-o usor, usor, ca abia ce ne-am intors pe la casele noastre.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 4 felii muschi file
  • 2 castraveti murati
  • mozzarella Delaco
  • 3 linguri boabe de porumb dulce
  • 6 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu legume si mozzarella:

Cartofii se spala bine pentru ca ii coacem in coaja.

Fiecare cartof sarat, piperat si uns cu putin ulei de masline se impacheteaza in folie de aluminiu.

Cartofii se dau la cuptor pentru 1 ora. Se verifica daca sunt copti bine intepandu-i cu o furculita. Se lasa putin la racit.

Intre timp se taie cubulete feliile de muschi si castravetii, iar mozzarella se da prin razatoare.

Se cresteaza longitudinal fiecare cartof, cu grija. Se scoate cu o lingura o parte din miezul cartofului si se amesteca cu putin unt, muschi, castraveti, porumb, dupa care, amestecul obtinut se pune inapoi. Se presara mozzarella pe deasupra.

Cartofii se pun din nou in cuptor pana se topeste mozzarella.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]