Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2017 | 3122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi (incercati sa-i alegeti sa fie de aceeasi marime)
  • 100 g telemea/cascaval
  • 100 g porumb boabe (din conserva)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • putin ulei pentru calit ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb:

Se spala cartofii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se asaza in tava pentru cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cartofii cu putin ulei si se asezoneaza cu sare.

Se da tava la cuptor, la 180 grade C, circa 20-25 minute, dupa care se scot cartofii, se taie in jumatate (pe lungime).

Cartofii se lasa sa se raceasca putin, apoi se scobeste miezul la cartofi, miez care se pune intr-un vas. 

Separat, se curata ceapa, se spala, sa taie marunt si se caleste pana devine sticloasa.

Branza se da prin razatoare sau se taie foarte marunt. Ceapa calita si branza se adauga peste miezul de cartofi, se adauga si porumbul scurs, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca bine. Fiecare jumatate de cartof se umple cu aceasta compozitie, apoi cartofii se dau din nou la cuptor, pentru circa 20 de minute (pana cand observati ca marginile cartofului incep sa se coaca).

TIPS-URI

1

cartofi

2

branza

3

porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]