Cartofi copti umpluti cu pui

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2010 | 11969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • -1 piept de pui mic
  • -3 linguri smantana
  • - marar
  • -200 gr cascaval
  •  -busuioc
  •  -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu pui:

Cartofii cu coaja se spala bine se pun in tava se inteapa cu o furculita si se dau la cuptor 45min-1 ora. cand sunt gata se taie in patru dar nu pana la capat. Pieptul de pui se face la gratar cu sare si piper dupa care se taie cubulete se amesteca cu smantana si cascaval ras se umplu cartofii si se mai dau la cuptor 10-15 min cat sa se topeasca cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu branza