Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 22320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mai mari
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • 300 gr cas proaspat(sau cascaval)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor:

Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert pana sunt fierti pe jumatate. Se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt.

Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin ulei si se pune peste cartofi.

Separat, se rade casul si se amesteca cu galbenusurile, smantana, sare dupa gust si usturoiul tocat marunt.

La sfarsit se adauga albusurile batute spuma, apoi se toarna toata compozitia peste cartofi.

Deasupra se presara cas ras, se adauga restul de unt cubulete si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

29.11.2012, 22:01

Rocsi 1

29.11.2012, 23:27

Daca are cascaval e chiar pe gustul meu

business 1

18.12.2012, 01:30

tare buni...ma abonez la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]