Cartofi evantai

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 33626 vizualizari

 

Inspirata de retetele ,,bucataraselor,,...am pregatit si eu acesti cartofi.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • carnati stiks
  • unt
  • condimente pentru cartofi prajiti
  • piper
  • boia dulce
  • marar uscat
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Cartofii curatati si spalati se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda. Se umplu cu fasiute de carnati, unt, se presara cu condimente, se stropesc cu ulei si putin apa, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc micut pana sunt gata.

Noi am servit cu pulpe la punga si salata de rosii cu ceapa.

TIPS-URI

1

Se pot impacheta individual in folie de aluminiu .

2

Se poate folosi umplutura la alegere ( branza , costita....etc.).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]