Cartofi frantuzesti

de Dana_Retetegg in Porc, 24 Noi 2010 | 12378 vizualizari

 

Astazi va arat reteta de cartofi frantuzesti in stilul meu. Este destul de usor de pregatit si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 150 gr branza
  • 200 gr cascaval afumat
  • 500 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii i-am curatat si i-am pus la fiert. Branza si cascavalul le-am ras. Kaizerul l-am taiat bucati.
Din smantana, oua si sare am pregatit o maia.

Am uns tava cu putin ulei. Am asezat apoi primul strat de felii de cartof, am pus branza, cascavalul si kaizerul. Am asezat apoi cel de-al doilea strat de cartofi. Peste am adaugat maiaua din smantana si oua, busuioc, oregano.

Am pus tava in cuptorul incins timp de 30 de minute. Spre final am adaugat si patrunjel tocat.

Am servit cartofii frantuzesti alaturi de o salata cu rosii, ardei si ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 15:21

Toata lumea e invitata la o portie

corina241 1

24.11.2010, 15:35

daca este cu invitatie,venimmmmmmmmmm!!!!eu ador cartofii frantuzesti,axact asa cu ceva afumatura

nadina73 1

25.11.2010, 00:13

buni tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]