Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2016 | 3377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 cartofi
  • 150 ml smantana
  • 100 grame branza de burduf in cetina de brad
  • 40 grame branza albastra (eu am folosit Dana Blue)
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata:

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii. 

Se fierb 3 oua tari. Se decojesc si se taie felii. 

Se taie ceapa julienne si se prajeste in putin ulei, la foc mic, 15 minute, pana devine bruna si se inmoaie, fara a se arde. 

Se amesteca smanatana cu oul ramas, sare, piper si putina nucsoara. 

Se unge vasul pentru cuptor cu putin unt. Se aseaza un strat de cartofi, apoi unul de oua, branza de burduf, branza albastra si ceapa caramelizata. Se continua in aceeasi ordine cu restul de ingrediente, ultimul fiind de branza. Se toarna smanana deasupra. 

Se gateste 30 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]