Cartofi indieni

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 7056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame cartofi mici
  • sare/piper
  • 1 linguriță semințe de cumin
  • 1/2 linguriță pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță turmenic
  • 2 lingurițe paprika afumată
  • 3 linguri ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi indieni:

Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când s-au răcit puțin se apasă usor,pe fiecare, cu o furculiță. Se presară sare, piper, turmenic, paprika și pudră de usturoi. 

Într-o tigaie, se încălzește uleiul, se adaugă cuminul și dupa 30-40 de secunde, cartofii, într-un singur strat. Se prăjesc până devin aurii, se întorc și se mai prăjesc câteva minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi indieni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac