Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 29 Sep 2015 | 3732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • sare
  • 2 felii de sunca
  • piept de pui ( ramas de la un pui facut la cuptor)
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pline cu smantana
  • 50ml lapte
  • rosii chery
  • cascaval razuit
  • mozzarella razuita
  • un cubulet de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu putina sare atat cat sa intre furculita in ei (cca.15 min). 

Cand sunt gata ii scurgem de apa si intr-o tava mai mica pe care o ungem cu unt, punem cartofii, presaram putina sare, deasupra punem putin cascaval ras, apoi sunca si pieptul de pui cat sa acopere toata suprafata tavii, rosiile chery si din nou cascaval razuit.

Batem oulale cu smanatana si laptele si turnam pe toata suprafata tavii. La final punem mozzarella razuita.

Dam tava la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana se rumeneste frumos. 

Se serveste calda alaturi de muraturi, noi am mancat cu gogonele. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

30.09.2015, 09:00

O bunatate!

Gherca Daniela 1

30.09.2015, 09:37

mihaelar63 1

01.10.2015, 01:03

Daniela , sper ca mi-a ramas si mie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu chilli con carne