Cartofi trasi la tigaie

de jolygina in Mancaruri de post, 11 Iul 2013 | 13637 vizualizari

 

deliciosi ,se pot manca si simpli si cu rosii dar si cu fripturica

 

INGREDIENTE

  • 300 g cartofii
  • jumatate lingurita de rozmarin
  • o lingura de ulei
  • sare
  • jumatate lingurita de delicat
  • jumatate lingurita praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi trasi la tigaie:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete ,ii punem la fiert 10-15 minute cu putina sare. Cand au trecut minutele ii scurgem si ii punem intr-o tigaie cu uleiul, rozmarinul ,delicatul,praful de usturoi si le lasam pe foc, amestecand din cand in cand pana prind o crusta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi trasi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa