Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2012 | 10034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi marisori
  • 2 fire cabanos
  • 8 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja si ii spalam. Ii punem intr-o oala cu apa la fiert. Cand incep sa clocoteasca, adaugam un praf de sare si ii fierbem pe trei sferturi. Dupa ce s-au fiert, ii scurgem de apa si ii lasam 5 minute sa se racoreasca. Cu un cutit mai mic sau cu un instrument de scos cotorul la mere, scobim mijlocul cartofilor. Taiem bucati de cabanos si il introducem in scobitura.

Ungem un vas yena cu o lingura de unt. Asezam cartofii in vas,ii presaram cu putina sare si piper. Punem cate un cub de unt deasupra fiecaruia si patrunjel uscat. Acoperim vasul cu capacul si ii dam la cuptor pentru circa 25 de minute.

Ii scoatem, asezam pe fiecare cate o felieuta de cascaval, apoi ii introducem  pentru 10 minute iar la cuptor, dar fara capac.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Sim0na 1

02.05.2012, 18:23

faina combinatie!

jolygina 1

02.05.2012, 23:47

super

Rocsi 1

03.05.2012, 21:04

Simona,Joly

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco